Caroline Hotterbeekx, counsel

Caroline Hotterbeekx studeerde in 2004 af aan de K.U. Leuven als licentiaat in de rechten. Het laatste jaar van haar studies studeerde ze aan de universiteit van Montpellier. In 2008 behaalde Caroline een Master-na-Masterdiploma in Vennootschapsrecht aan de K.U. Brussel.

Na haar studies aan de K.U. Leuven startte zij in 2004 haar stage aan de balie van Leuven. In 2007 versterkte zij de afdeling vennootschapsrecht van het kantoor Curia. Zij stond in 2013 mee aan de wieg van intui.

Caroline is een ervaren adviseur bij geschillen en transacties in het vennootschaps- en handelsrecht. Zij heeft een bijzondere expertise in vennootschapsgeschillen tussen aandeelhouders en/of bestuurders, en is ook onderlegd in de problematiek van vrije beroepers.

Haar praktijk beslaat alle facetten van het ondernemingsrecht, waaronder ook adviesverlening en geschillen betreffende distributieovereenkomsten en handelstussenpersonen, ondernemingen in moeilijkheden, concurrentie en invorderingen, al dan niet in een internationale context.

Zij behandelt dossiers in het Nederlands, het Engels en het Frans.