Kim Van Herck, senior associate

Kim Van Herck studeerde in 2008 af aan de K.U. Leuven als licentiaat in de rechten. Tijdens haar opleiding studeerde zij in het kader van het Erasmus-programma een half jaar aan de Universiteit van Orléans in Frankrijk. Zij deed reeds tijdens haar studies praktijkervaring in de advocatuur op, dankzij zomerstages bij de kantoren Loyens & Loeff (Antwerpen – Corporate Law, Mergers & Acquisitions) en Baker & McKenzie (Brussel – Banking & Finance). Gedreven door haar passie voor het vennootschapsrecht, behaalde zij in 2009 ook het diploma Master in het Vennootschapsrecht aan de HU Brussel.

In 2009 startte zij haar loopbaan als advocate aan de Leuvense balie bij het kantoor Curia, en in 2013 stond zij mee aan de wieg van intui.

Zij adviseert omtrent diverse aspecten van het vennootschaps- en verenigingsrecht en staat cliënten ook bij in gerechtelijke procedures over deze onderwerpen. Daarnaast heeft zij ook een ruime ervaring inzake begeleiding van diverse transactionele dossiers, in het bijzonder M&A- en vastgoedtransacties.

Kim behandelt dossiers in het Nederlands, het Engels en het Frans.

Zij spreekt regelmatig op seminaries over diverse onderwerpen van vennootschapsrecht.